Met de zon mee!

kinderen-in-de-zon.png

Wij van de Zonnewende volgen de kringloop van de zon, het hele jaar door. We maken foto's en filmpjes van de gebeurtenissen in het jaar die we samen belangrijk vinden. We dansen, zingen liedjes, leren, sporten en vieren feesten van alle landen. En dat delen we graag met u! Op deze zonnige kalender vindt u foto's en films die in de afgelopen "wendes" zijn gemaakt.

facebook.pngNatuurlijk kunt u ook veel en vaak kijken op onze Facebook-pagina. Daar vertellen we u ook graag wat we dagelijks meemaken.

 

 

Jaar in Jaar uit

De afsluiting van het schooljaar viel samen met het heerlijke zoete Suikerfeest. En het jaar werd officieel gestart met (kinder-)champagne. Demi-sec. Zo doen we dat!

jaaruit.png   jaarin.jpg

Zonsverduistering? Niet bij ons!

Op 21 augustus 2017 werd het licht van de zon weggenomen in Amerika. De maan stond een hele poos tussen de zon en de aarde in. Dat zou bij ons op de Zonnewende nooit kunnen! Bij ons schijnt immers altijd de zon. Kijk maar eens op de maanden van het jaar en zie de blije en zonnige gezichten van ons allemaal. Wij stralen het hele jaar!

zonsverduistering.jpg

 

 bg-skyline-kleur.png